Op zaterdag 11 april vindt de tweede editie van de MHCC-veiling plaats. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een (semi-)waterveld. Op de avond van de veiling wordt om 19.30 de trekking gehouden van de loterij. Deze loterij kent veel leuke prijzen, zoals een iPad Mini, een opoe-fiets en een reischeque. Volg ook deze web-site voor de nieuwste prijzen.

De loterij wordt een activiteit voor en door de C-, D-, E- en F-teams. Al deze leden krijgen een envelop van hun teammanager/coach waarin 7 loten zitten en een brief. De bedoeling is dat elk lid 7 loten probeert te verkopen voor € 2,- per stuk aan bijvoorbeeld ouders, broers, zussen, opa’s of oma’s. Het is niet de bedoeling dat de kinderen actief langs de deuren gaan. Naar bevriende buren is natuurlijk geen probleem..

Verkoop van de loten via de teams begint op 14 maart en eindigt op 28 maart. In de vrije verkoop zijn de loten t/m 11 april verkrijgbaar op de club.

Voor vragen of extra loten, kun je contact opnemen met Michiel van Zeggeren, telefoonnummer 06 14 17 13 70 of per mail michielvanzeggeren@gmail.com.

Met sportieve groeten,

Jan, Marcel en Michiel
De Loterijcommissie 2015

2015_MHCC_LOT_Voorzijde