Zaterdag is het zover; Bied mee voor MHCC!!

U komt toch ook? Iedereen is welkom bij MHCC vanaf 19.00 uur. We beginnen met de trekking van de loterij om 19.30 uur. Daarna, om 19.45 uur, zal Nico Welschen de eerste kavel veilen waarna de veilingmeesters Ben-Kees Eeltink en Simon Kornblum de hamer overnemen.

Er zijn fantastische kavels met voor iedereen wat wils, zoals:

Kookmeester Willem biedt een volledig verzorgde culinaire avond aan, in ons clubhuis. Er worden meerdere gangen geserveerd, je wordt helemaal in de watten gelegd. Hij kookt met jeugdleden van de club die ook de bediening voor hun rekening nemen. Als kookmeester kan Willem dat als geen ander. Er zijn 3 kavels (ofwel tafels) voor 12 personen beschikbaar.

Hockeyshop Heiloo biedt een unieke hockeystick van carbon aan, in een speciale box, een echt collector’s item. Als er meer dan 500 euro wordt geboden voor deze bijzondere kavel is er ook nog een gouden envelop – kavel #182

Heren I heeft een heel speciaal kavel in de aanbieding namelijk een (dubbel)date met een speler naar keuze! – kavel #202

Waarschijnlijk heeft u de kavelgids inmiddels thuis ontvangen maar u kunt natuurlijk ook onder het kopje “kavels” van deze website kijken.

Tot zaterdag!

Reacties zijn gesloten.