Interview met Veilingcommissie; Kavels nog welkom tot 25 maart

Saskia Glas, Petri Schipper, Annemieke Swart en Miranda Mors-Kramer hebben in de afgelopen maanden al meer dan 150 veilingstukken verzameld voor de veilingactie “Bied mee voor MHCC”. De actie is opgezet om geld in te zamelen voor de aanleg van een (semi-)waterveld voor de Castricumse hockeyclub.

Met nog een paar weken te gaan, spreken we het geoliede team over hun drijfveer voor de actie.

Allevier zijn ze door hun kinderen betrokken bij de club, sommigen al heel wat jaartjes. Annemieke komt al sinds 2007 op de club met haar zoon en sinds dit jaar is haar dochtertje ook lid van de club. Ze vindt het enorm leuk om die kleintjes samen te zien spelen, nu nog drie tegen drie.MHCC veilingcommissie

De dames benadrukken het belang van een semi-waterveld voor de club als een stap vooruit. De actie heeft een hele beweging binnen de club op gang gezet. “Mooi om te zien hoe mensen zich willen inzetten voor hun club”, zegt Petri.

Op de vraag hoe mensen reageren op de actie zegt Miranda “We krijgen veel leuke reacties en wanneer we een bijdragen vragen is het meestal gelijk positief. Ook mensen die niet direct bij de club betrokken zijn maar wel het belang van de club voor de omgeving zien, willen toch een bijdrage leveren.”

De kavels die worden ingebracht zijn zeer divers en kunnen op veilingwebsite worden bekeken. “We hebben veel leuke kavels waar ik zelf op zou willen bieden. Een nachtje in een hotel lijkt me heerlijk of een high tea. Of met je team een dansworkshop volgen is natuurlijk ook superleuk.”, lacht Saskia.

Ten slotte spreken de vriendinnen de hoop uit dat nog meer mensen een kavel inleveren. Het mag en kan nog tot 25 maart. “Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat iedereen naar de veiling komt op 11 april 2015 zodat met de opbrengst het semi-waterveld gerealiseerd kan worden.”

Reacties zijn gesloten.